برگزاری دوره آموزشی مهارت های ارتباطی ویژه مدیران پرستاری در فسا
دوره آموزشی مهارت های ارتباطی ویژه مدیران پرستاری در فسا برگزار شد
دکتر فرشاد عبداللهی بعنوان سرپرست معاونت درمان دانشگاه منصوب شد/قدردانی از زحمات دکتر فرح وشی
دکتر بابک پزشکی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا در حکمی دکتر فرشاد عبداللهی متخصص جراحی عمومی را بعنوان سرپرست معاونت درمان دانشگاه منصوب کرد و از خدمات و زحمات دکتر پیمان فرح وشی تشکر و قدردانی نمود.
تعویض دریچه آئورت قلب بدون جراحی در فسا
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: تعویض دریچه آئورت قلب بدون جراحی باز قفسه سینه در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت ولیعصر(عج) انجام شد.
برگزاری دوره آموزشی پرستاری با رویکرد قانونی در دانشگاه فسا
پرستاری فعالیتی مبتنی بر عملکرد علمی, مهارتی, عاطفی, اخلاقی و قانونی می باشد و هرگونه غفلت جزیی یا عملکرد نادرست و ناآگاهانه ممکنست هم برای بیمار و هم برای خود پرستار مشکلات جانی و حقوقی ایجاد کند.
شهادت مظلومانه بانوی دو عالم حضرت فاطمه الزهراء(سلام الله علیها) را خدمت امام زمان و تمامی شیعیان آن حضرت تسلیت میگوییم
سه چیز از دنیا برای من دوست داشتنی است:تلاوت قرآن، نگاه به صورت رسول خدا، انفاق و کمک به نیازمندان در راه خدا.
آیا بزرگسالان هم به اختلال بیش فعالی دچار میشوند؟
برخی بر این باورند که اختلال بیش فعالی محدود به دوران کودکی است اما به گفته پزشک متخصص اعصاب و روان در دانشگاه علوم پزشکی فسا، اختلال ADHD در بزرگسالان هم دیده میشود، اما در حقیقت ریشه در دوران کودکی فرد دارد.
آنفولانزا در کودکان چه علائمی دارد؟
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ; دکتر زهرا منتصری متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری در دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: معمولا آنفولانزا در کودکان کمتر از یک هفته طول میکشد اما بعضی از آنها به نوع شدیدتر این بیماری مبتلا شده و نیاز به بستری در بیمارستان دارند، در برخی مواقع هم این بیماری ممکن است منجر به عفونت ریه یا مرگ شود.
ارتباط فشار خون بالا و سلامت کلیه چیست؟
فوق تخصص بیماری های کلیه،فشارخون و پیوند در دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: فشار خون بالا و بیماری کلیه بسیار به یکدیگر مرتبط هستند، داشتن هر یک از این دو می تواند منجر به بروز دیگری شود.
کودکان چگونه به آنفولانزا مبتلا میشوند؟
دکتر زهرا منتصری متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری در دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: ویروس آنفولانزا اغلب از طریق عطسه یا سرفه از کودکی به کودک دیگر منتقل میشود.
علائم آنفلوآنزا شدیدتر از علائم سرماخوردگی است
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان; دکتر زهرا منتصری، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری در دانشگاه علوم پزشکی فسا، گفت:سرماخوردگی و آنفلوآنزا ممکن است در ابتدا شبیه به هم به نظر برسند اما ویروسهایی که به این ۲ بیماری منجر میشوند با هم متفاوت هستند.