معاونت درمان - دانشگاه علوم پزشکی فسا

کارگاه آموزشی اختلال  وسواس – جبری به همت واحد درمان سوء مصرف مواد  معاونت درمان در مورخه چهارشنبه 27/10/96 در سالن نحوی دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که توسط خانم دکتر رحیمی (متخصص اعصاب و روان) برگزار گردید به بررسی وضعیت این بیماری از لحاظ شیوع، علائم ، دلایل به وجود آمدن این اختلال و همچنین شیوه های درمانی این بیماری پرداخته شد.

رحیمی کارشناس مسئول نظارت بر مراکز MMT  معاونت درمان  افزود : این کارگاه آموزشی یک روزه با همکاری دفتر آموزش مداوم دانشگاه و با حضور روانپزشکان ، پزشکان عمومی ، روانشناسان ، پرستاران و مددکاران اجتماعی و به منظور افزایش سطح اطلاعات علمی  گروه هدف برگزار گردید.

رحیمی افزود: مقرر گردید تا پایان امسال 2 سمینار آموزشی یک روزه نیز با  محتوای اعتیاد و بیماریهای اعصاب و روان جهت گرووهای هدف فوق برگزار گردد.