معاونت درمان - دانشگاه علوم پزشکی فسا

جلسه هماهنگی مرکز درمان ناباروری با حضور معاون درمان ، رئیس بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) ، رئیس مرکز ناباروری ، جنین شناس مرکز ، مسئول ستادی مرکز، مسئول اقتصاد درمان معاونت ، مسئول درآمد بیمارستان و کارشناس امور مالی در محل معاونت درمان برگزار گردید. در این جلسه چالشهای مرکز درمان ناباروری بررسی شد و راهکارهایی نیز ارائه گردید. شایان ذکر است در راستای اجرای سیاستهای جمعیتی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری و تلاش مسئولین مرکز درمان ناباروری دانشگاه فسا در اردیبهشت ماه سال 96 در محل بیمارستان حضرت ولی عصر ( عج) افتتاح گردید.این مرکزاز خرداد ماه سال جاری با تشکیل پرونده های متقاضیان رسما فعالیت خود را آغاز کرد.به همت فعالین این عرصه مهم ، در نیمه تیرماه ، اولین IUI و اول آذر ماه اولین میکرواینجکشن با موفقیت انجام گردید.