به مناسبت نزدیک شدن به ایام انتخابات ، دوره آموزشی فتنه از دیدگاه قرآن کریم و اهل بیت و راهکارهای مقابله با آن با تدریس حجت الاسلام هادئی مدیر حوزه علمیه سفیران در سالن حکمت دانشگاه برگزار گردید.

در این دوره که به همت امور زنان و خانواده و دفتر نهاد مقام معظم رهبری برگزار گردید ، حجت الاسلام هادئی به مطالب زیر اشاره نمودند:

دلیل دشمنی آمریکا با ایران نه اقتصاد، حقوق بشر ، علم ، و نه تکنولوژی است بلکه تفکر انسانی و ایدئولوژیک شیعه است که باعث تهدید برای آمریکا شده است.تفکر شیعی ، تفکری انسانی الهی است که منجر به ایثار می شود.

وی با اشاره به اینکه کوچک شمردن معایب دشمن و بزرگنمایی قدرت توانایی دشمن یکی از شاخصهای سنجش نامزدهای انتخاباتی می باشد ؛ متذکر شدند که این شاخص ، ما را در شناخت فتنه های شیاطین نیز کمک می کند.