فرم شماره 6

آگهي ثبت‌نام كانديداهاي هيئت ‌مديره پنجمین  دوره انتخابات

سازمان نظام پرستاري جمهوري اسلامي ايران

بدینوسيله به اطلاع كليه كادر پرستاري مشمول ماده 16 قانون سازمان نظام پرستاري مي‌رساند پنجمین دوره انتخابات هیئت مدیره های سازمان نظام پرستاري در تاريخ 21/04/98 در شهرستان فسا و به طور هم‌ زمان در سراسر كشور برگزار خواهد شد، لذا متقاضيان ثبت‌نام در هيئت مديره شهرستان‌  فسا  مي‌توانند از تاريخ 02/11/ 98 لغايت 24/2/98  با توجه به شرايط ذيل و در دست داشتن مدارك لازم به ستاد اجرایی انتخابات مراجعه و ثبت نام نمايند.

شرايط انتخاب شوندگان هيئت مديره سازمان نظام پرستاري شهرستان‌ها به شرح ذيل مي‌باشد:

1- عضويت در سازمان نظام پرستاري به صورت معتبر و به تاريخ روز و با ارائه كارت عضويت در سازمان كه در كل كشور يكنواخت و داراي شماره نظام پرستاري و صادره از سازمان مركزي مي‌باشد.

2ـ عدم سابقه محكوميت كه منجر به محروميت از حقوق اجتماعي باشد.

3- عدم سابقه محكوميت از هيات‌هاي رسيدگي به تخلفات سازمان نظام پرستاري كه منجر به محروميت از عضويت در سازمان نظام پرستاري باشد.

4 -عدم تجاهر به فسق و نداشتن فساد اخلاقي و مالي

5 - التزام عملي به اسلام و پايبندي به قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران

* تبصره: ضمناً اقليت‌هاي ديني شناخته شده در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران كه تابع احكام دين اعتقادي خود مي‌باشند، مشروط به اينكه تجاهر به نقض احكام اسلامي را ننمايند.

6 -  عدم عضويت در هيئت‌هاي نظارت و اجرايي.

مدارك لازم جهت ثبت ‌نام داوطلبين در هيئت ‌مديره‌ها:

1ـ فتوكپي شناسنامه (تمام صفحات دو نسخه)

2ـ 6 قطعه عكس 4×3

3ـ تصوير كارت عضويت معتبردر سازمان كه برابر اصل شده باشد.

4- تكميل فرم ثبت نام داوطلبين

*محل های ثبت نام پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در شهرستان فسا :

1 – حوزه ستادی معاونت درمان دانشگاه – سرکار خانم راضیه آبادی

2 – بیمارستان حضرت ولی عصر (عج)  - دفتر نظام پرستاری – سرکار خانم صدیقه کیالی

3 – بیمارستان دکتر علی شریعتی – سرکار خانم معصومه بیژنی

4 – مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی – میدان امام حسین (ع) – جناب آقای علیپوریان

ستاد اجرايي

پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاري