در راستای پیگیری برگزاری فعالیتهای لازم در هفته ملی سلامت بانوان جلسه ای در معاونت بهداشتی با حضور گروههای مختلفی از ارگانهای  متعدد شهر از جمله آموزش و پرورش ، کمسیون امور بانوان فرمانداری، مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی فسا و دو نفر از شورای امور بانوان دانشگاه ، بخشداریها، بهزیستی و ... برگزارگردید ، نمایندگان ادارات و ارگانهای مختلف شهر، در این راستا برنامه های پیشنهادی خود را اعلام نمودند از جمله :

آگاه سازی بانوان در خصوص بیماریهای غیر واگیر مانند سرطان ها ، برگزاری کلاسهای آموزشی، برگزاری مسابقات در مدارس دخترانه

ضمنا  امور زنان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز برنامه های خود را در این راستا به شرح زیر اعلام نمودند :

اعلام پیاده روی در راستای فعالیت بدنی آنان ، برگزاری همایش سلامت بانوان در دانشگاه ، و ....