کشور بن‌بست ندارد راه حل مشکلات مردم مدیریت انقلابی و کارآمد است.

تمرکز مسئولان بر تولید داخلی، و مطالبه‌گری ملت در این زمینه موجب حل مشکلات فراوان بویژه «بیکاری جوانان» خواهد شد و ملت عزیز ایران در سال جدید در تحقق خواست اصلی و مهم اینجانب یعنی حضور پر شور همه واجدان شرایط در انتخابات، بر عزت و اقتدار و آبروی ایران خواهد افزود و با درخشش واقعی در انتخابات، شکوه خود را به رخ دشمنان خواهد کشید.

ایشان ، «پایبندی و دلبستگی مردم به ارزشهای انقلاب اسلامی» و «پایبندی به مسائل ایمانی و دینی» را دو شاخص مهم در ارزیابی حرکت ملت خواندند و افزودند: همت بلند مردم در حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن و مراسمهای دینی در سال ۹۵ بیش از همیشه و فارغ از سلایق گوناگون سیاسی بود و سمت و سوی انقلابی و دینی حرکت ملت ایران را به رُخ دوست و دشمن کشید.

متن کامل سخنرانی رهبر معظم انقلاب در اجتماع عظیم زائران حرم مطهر رضوی علیه السلام