رحیمی کارشناس بهداشت روان معاونت درمان عنوان نمود: با توجه به بازگشایی فصل مدارس ، والدین دانش آموزان خصوصا کلاس اولی ها می بایست از همان بدو ورود دانش آموزان به مدرسه نکات زیر را رعایت نمایند:

1 – به فرزندتان از همین کلاس اول مسئولیت بدهید. (مثلا کفشهایش را در جا کفشی قرار دهد – ناخن هایش را خودش بگیرد – مسواک بزند.)

2 – در طول سال تحصیلی ارتباط خود را با معلمان ،اولیاء ومربیان مدرسه حفظ کنید.

3 – توانایی و دانایی فرزندتان را  با دیگر همسالان و همکلاسی ها مقایسه نکنید.

4 – برنامه منظمی جهت خوابیدن فرزندتان در نظر بگیرید. سعی کنید فرزندتان اول شب بخوابد و صبح یک ساعت قبل از مدرسه از خواب بلند شود.

5 – فرزندتان را از همین الان با خوردن صبحانه عادت دهید و سعی کنید مقداری خوراکی از قبیل نان و پنیر،گردو، خرما و کشمش به همراه داشته باشد.

6 – از نوشتن تکالیف و تمرینات به عنوان کمک به فرزندتان خودداری کنید و فقط نقش راهنما را ایفا کنید.

7 – فرزندتان را به خواندن کتابهای غیر درسی درگروه سنی خودش تشویق کنید.

8 – به فرزندتان عادت دهید که بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت کند. (مثلا  دستهایش را با آب و صابون بشوید.،مسواک کند ،از لیوان و وسایل شخصی خود استفاده کند و .... ).

9 – اجازه بدهید فرزند دلبندتان فکر کند ، بنویسید و اشتباهاتش را کشف و اصلاح کند.

10 – به فرزندتان عادت دهید تا طبق برنامه هفتگی کتابها و وسایل خود را از شب  قبل در کیف خود بگذارد.

11- مدرسه به عنوان خانه دوم فرزندتان محسوب میشود سعی کنید ضمن ارتباط برقرار کردن با مدرسه سعی کنید به فرزندتان یاد دهید که مشکلات خود در مدرسه را با مربیان ومدیران مدرسه در میان بگذارد.

12- سعی کنید از فرزندتان بخواهید تا از بودن در مدرسه برای شما صحبت نماید.

13- هرگز فرزندتان را به خاطر نمرات پایین تحقیر ،تنبیه و یا نکوهش نکنید.

14- از وابسته کردن فرزندتان در انجام تکالیف ودرس خواندن به خودتان بپرهیزید.

15- روزانه اوقاتی را جهت گذراندن با فرزندتان در نظر بگیرید.