آقای محمد میرزابیگی معاون وزیربهداشت روزدوشنبه مورخ 22/10/94دردانشگاه علوم پزشكی فسا حضوریافتند.درپی سفرآقای میرزابیگی معاونت محترم پرستاری وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشكی جلسه ای در سالن روزبهان دانشگاه برگزار گردید كه دراین جلسه ریاست محترم دانشگاه ضمن خوش آمد گوئی تلاش پرستاران را ارج نموده ودرخواست پیگیری جذب نیروی پرستاری راداشتند.

دکترعلیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز گفت : خدمات رسانی بیمارستان های فوق تخصصی ولی عصر و شریعتی  فسا به 220 هزار نفر جمیعت شهرستان و بیماران مناطق شرق فارس باعث افزایش ضریب اشغال بالای 95 درصد تخت این بیمارستان ها و کمبود پرستار شده است.

دکتر عسکری  افزود: 430 پرستار در بیمارستان های فسا فعالیت دارند و بر اساس نیاز سنجی  به همین تعداد پرستار نیاز است.

محمد میرزابیگی معاون پرستاری وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی در دیدار با مدیران پرستاری ، سر پرستاران و سوپروایزرهای بیمارستانهای حضرت ولیعصر(عج) و دکترشریعتی فسا ضمن ارایه گزارشی از عملکرد معاونت پرستاری و راهکارهای پیش بینی شده برای حل مشکلات حوزه پرستاری نظیر رفع مشکل کمبود نیرو ، به تشریح برنامه های پیش روی این معاونت از جمله : شاخص های ملی پرستاری، پرستاری جامعه نگرو پروانه صلاحیت حرفه ای پرداخت  و ارتقاء گروه پرستاری را بروزشدن در علم و فن آوری دانستند .

مدیرخدمات پرستاری دانشگاه ،گزارش جامعی ازعملكرد حوزه مدیریت خدمات پرستاری دانشگاه را ارائه نمودند.

گفتنی است نشست معاون پرستاری وزارت بهداشت با هیات رییسه ، اعضای هیات علمی گروه پرستاری و مسوولین پرستاری دانشگاه و بیمارستانهای تابعه، بازدید از پردیس آموزشی دانشگاه ، بازدید از بخش های مختلف بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) از دیگر برنامه های این سفر بود.

میرزابیگی  ضمن بازدید از بخشهای مختلف بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) فسا و ساختمان نظام پرستاری ، از نزدیک ،روند  اجرای طرح ارتقاء هتلینگ بیمارستان را بررسی وبا مسائل مختلف پرستاران این بیمارستان آشنا گردیدند.