پنجم جمادي الاولي ولادت با سعادت حضرت زينب كبري سلام ا... عليها و روز پرستار را به همه پرستاران گرامي تبريك عرض نموده و آرزوي سلامت و سعادت براي ايشان داريم. نور الهي فرا راهتان

نام گذاري ولادت حضرت زينب كبري (س) بانوي بزرگوار عرصه  كربلا به عنوان روز پرستار نماد و ارزش والاي اين شغل شريف و نشانه احترام جامعه به پرستاران است. جامعه پرستاري مجموعه اي پويا با هدفي مقدس، سرشار از محبت به نوع انسان و شيفته خدمت است كه در مسير ارتقاء سلامت گام بر مي دارد. همراهي و ايثار جامعه پرستاري در همه فراز و نشيب ها شاهدي متقن از هدفمندي و تعهد اين گروه فرهيخته است. پرستاري شغلي الهي است و خورشيد ايمان گرما بخش دل پرستار است عاطفه پرستار از سرچشمه عاطفه زينبي جاري مي شود و جويبار رحمت و ايثار پرستار به چشمه تقواي الهي متصل است. پرستاري، بالي است براي پرواز در آسمان رضايت خدا و دل پرستار لبريز از نور ايمان و معنويت است. دستانش تنها به عشق خدا به كار آيد و گام هايش خالص و بي شائبه به اميد نزديك شدن به سوي اوست و تنها به خدا مي انديشد و رضايت او.

پرستار بالي است براي پرواز تا خدا