دکتر سهراب پور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات کلیه همشهریان  عزیز در این ماه مبارک ، در خصوص مسمومیت با الکل صنعتی هشدار دادند؛ بدنبال باورهای اشتباه دراستفاده از الکل برای درمان  وپیشگیری از ابتلا به کووید در بین مردم وتولید مشروبات الکلی غیر استاندارد توسط افراد سودجو ، شاهد افزایش مسمومیت وآسیب های ناشی از آن (نابینایی ،مرگ و...)در جامعه هستیم.

ایشان ضمن اعلام آمادگی شبانه روزی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا برای مقابله با بحران های احتمالی و صیانت از سلامت هموطنان گرامی، از مردم خواست تا به نکات زیرتوجه نمایند:

-حجم انبوهی از الکل‌های تقلبی در بازار وجود دارد که به جای الکل طبی( اتانول) از الکل صنعتی (متانول) استفاده شده و مسمومیت‌های شدیدی را موجب می‌شود که حتی ممکن است منجر به مرگ شود.

-الکل صنعتی به اندازه ای خطرناک است که متخصصان حتی نسبت به استفاده از این ماده برای ضدعفونی کردن سطوح هشدار داده و اعلام کرده اند که الکل‌های صنعتی (الکل متانول) برای گندزدایی سطوح، اماکن و واحدهای صنفی برای مقابله با ویروس کرونا به هیچ وجه توصیه نشده ، و سلامتی شهروندان را تهدید می‌کند.

- استفاده از الکل اتانول برای از بین بردن ویروس کرونا داخل بدن ، هیچ سند علمی ندارد و در محافل علمی پذیرفته نیست.

- مصرف مزمن الکل سبب تغییرات عملکردی در سلول های میوکارد قلب و تغییرات QT طولانی (پیش زمینه‌ای بی نظمی قلبی) می‌شود که این وضعیت در اثر بیماری کرونا و بعضا مصرف داروهای ضدویروس علیه کرونا تشدید شده و باعث مرگ افراد خواهد شد.

-نارسایی کلیوی ، مشکلات قلبی و گردش خون ، آسیب کبدی ، اختلالات بینایی مانند تاری دید، دید تونلی، تغییر در درک رنگ، نابینایی موقت یا دائمی ، آسیب عصبی و مغزی  از عوارض مسمومیت بدنبال مصرف الکل می باشد.