دکتر سهراب پور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی فسا ، ضمن تاکید بر نقش پرسنل درمان در مبارزه با بیماری کووید 19 به مناسبت روز جهانی بهداشت دست عنوان کردند :

از آنجائی که رعایت بهداشت دست کادر درمان - بعنوان قهرمانان نجات زندگی - در خط مقدم اهمیت بسیار بالایی دارد، از پرسنل بهداشت و درمان دانشگاه اعم از مدیران ، پزشکان ، پرستاران و سایر پرسنل می خواهم همگام با سازمان بهداشت جهانی به پویش نجات زندگی با دستان پاک بپیوندند.

این پویش همه ساله توسط سازمان جهانی بهداشت در روز 5 می مصادف با 15 اردیبهشت ، گرامی داشته می شود.امسال با گسترش بیماری کووید 19 اجرای بهداشت دست اهمیت بسیار بالایی پیدا کرده است.

لازم است همشهریان عزیز، بیماران و خانواده هایشان نیز برای ارتقاء سلامت جامعه و شکست کرونا به این پویش بپیوندند و کادر درمان را یاری دهند.